Dulceata De Piersici De Gradina
Dulceata De Piersici De Gradina. Se aleg piersici bine coapte, dar mai tari. 1 kg piersici bine coapte, 1 kg zahăr, sucul de la 1 lămâie. Iar anul asta tare frumoase au crescut. Dulceata de piersici este foarte aromata. Folosind aceeași rețetă, puteți să pregătiți dulcețurile de caise și nectarine.
Cantitatile orientative pentru dulceata de piersici sunt cele de mai jos, dar puteti sa folositi mai multe piersici si mai mult zahar, daca doriti sa obtineti o cantitate. Luam piersiciile cela mai coapte si le curatam de coaja si de samburi. 1 kg piersici, 800 gr zahăr, zeama de la o lămâie. Mama mereu taie piersicii în felii mari dar voi dacă doriți le puteți tăia și în felii mai mici. Raportează o greșeală în text rețetei.
Se spala, se inlatura samburii si se taie in felii subtiri. In continuare gasiti reteta de dulceata de piersici care este deliciosa si aromata. Se poate servi atat simpla, cat si ca topping pentru diverse deserturi ( clatite , pandispan, chec). Piersiciile se decojesc, se desfac in doua, se scoate samburele si se taie in cubulete. 1 kg piersici, 800 gr zahăr, zeama de la o lămâie.
Luam piersiciile cela mai coapte si le curatam de coaja si de samburi.
Se poate servi atat simpla, cat si ca topping pentru diverse deserturi ( clatite , pandispan, chec). 3 kg piersici fara samburi 1,800 gr zahar 1 lamaie. 1 kg piersici, 800 gr zahăr, zeama de la o lămâie. See more of dulceața de piersici cămara munteniei on facebook. 1 kg piersici, 1 kg zahar, 2 linguri zeama de lamaie.
Luam piersiciile cela mai coapte si le curatam de coaja si de samburi. Mai intai culegem piersicile, daca avem de unde, eu am avut. Se pune deasupra zaharul si se lasa la macerat cca. Se aleg piersici tari, se curata de coaja si se pun in apa de var. Cand este calduta se poate pune in borcane.
Se pune deasupra zaharul si se lasa la macerat cca. Se curata piersicile de coaja si de samburi. Piersici 65%, zahăr invertit, lămâie. See more of dulceața de piersici cămara munteniei on facebook. Se inchid ermetic si se tin in pături, pana se racesc complet.
Mai intai pregatim borcanele(din alea mici de 400 de grame am folosit).
Ingrediente 1 kg piersici 800 gr zahar zeama de la o lamaie mod de preparare. Se spala, se inlatura samburii si se taie in felii subtiri. Dulceata de piersici se poate consuma dimineata pe paine alaturi de o cana de ceai sau lapte. 1 kg piersici, 1 kg zahar, 2 linguri zeama de lamaie. Se lasa dulceata de piersici sa se mai raceasca in cratita;
Curatam piersicile de coaja si le taiem feliute potrivit de groase. 1 kg piersici, 1 kg zahar, 2 linguri zeama de lamaie. Se aleg piersici bine coapte, dar mai tari. Dulceata de piersici se prepara de obicei vara si se conserva in borcane de sticla. Se curata piersicile de coaja si de samburi.
1 kg piersici, 1 kg zahar, 2 linguri zeama de lamaie. In continuare gasiti reteta de dulceata de piersici care este deliciosa si aromata. 4 kg piersici rosii (curatate si taiate), 2 kg zahar. Dulceata de piersici se prepara de obicei vara si se conserva in borcane de sticla. Mama mereu taie piersicii în felii mari dar voi dacă doriți le puteți tăia și în felii mai mici.
1 kg piersici, 800 gr zahăr, zeama de la o lămâie.
Se amesteca bine cu zaharul si se lasa peste noapte la frigider. Se curata piersicile de coaja si de samburi. Dulceata de piersici se prepara de obicei vara si se conserva in borcane de sticla. Indepartam pielita apoi desfacem pulpa de pe sambure si taiem cubulete.stropim cuburile de piersica cu zeama de la o lamaie. Cantitatile orientative pentru dulceata de piersici sunt cele de mai jos, dar puteti sa folositi mai multe piersici si mai mult zahar, daca doriti sa obtineti o cantitate.
Posting Komentar untuk "Dulceata De Piersici De Gradina"